Национална  верига лаборатории ЛИНА отвори на още два удобни адреса

...
Национална  верига лаборатории ЛИНА отвори на още два удобни адреса
Коментари Харесай

Лаборатория „ЛИНА” откри още две манипулационни на удобни локации в град Пловдив

Национална  верига лаборатории „ ЛИНА ” отвори на още два комфортни адреса в града под тепетата. Тя към този момент има една огромна централна лаборатория тъкмо против „ Акваленд ” и общо 9 манипулационни. Последните две се намират на бул. " 6-ти септември " №104  и на бул. " Източен " №53 и са със следното работно време:
Прочетете още
„ ЛИНА ” - бул. " 6-ти септември " № 104

понеделник - петък: 7:00-16:00
събота: 7:00 – 13:00 
неделя: почивен ден

„ ЛИНА ” - бул. " Източен " №53

понеделник - петък: 7:00-15:00
събота: почивен ден

неделя: почивен ден

С всички адреси можете да се запознаете



 „ ЛИНА ” има контракт с Националната здравноосигурителна каса и прави необятна гама проучвания както против талон-направление, по този начин и против възнаграждение. 

Лабораторията предлага и месечни профилактични акции с огромен брой проучвания на понижени цени. Отделно от това в нея можете да се изследвате гратис. Точно по този начин – гратис. На всеки два месеца тя афишира по два разбора, които се правят само против такса операция. Полезно за пациентите е, че могат да изберат и услугата домашно посещаване от лаборант. Тя е на цена от 15 лева, като проучванията се заплащат в допълнение. За нея е належащо авансово записване на тел.:.

Лабораторията има 24-годишна история и е най-модерната в България. Екипът ѝ се състои от експерти по: клинична лаборатория, микробиология, имунология, трансфузионна хематология, вирусология, паразитология, цитохистопатология, генетика и молекулярна биология. Качеството на проучванията на „ ЛИНА ” се подсигурява от вътрешен и външен лабораторен надзор.

Ако желаете да научите повече за проучванията, които предлага, както и за другите отстъпки, можете да посетите най-близкия ѝ филиал и да разгледате нейния уеб уебсайт:

или да я последвате в обществените мрежи:

 

Ако имате въпроси, можете да ги зададете на прът център на лаборатория „ ЛИНА ” на тел.:.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР